Lineage 2 Prix

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#1 2009-04-15 11:49:20

ShaDi

Użytkownik

Punktów :   

Serwer..

WItam!
Widze ze gm pracowal juz troche nad serwem bardzo mnie to cieszy,ale te CRC trzeba koniecznie cos z tym zrobic ,bo to ludzi odstrasza 3 moich kumpli przez te crc nie chce grac tu.. Gdybyscie naprawili te errory napewno wiecej ludzi by chcialo tu grac.Druga sprawa to vespery.. jak nie mozecie ich naprawic to usuncie je wcale i wstawicie wtedy gdy juz uda sie je wam naprawic..
Moje pytanie kiedy to naprawicie, bo nie wiem czy mam juz szukac nowego serwa czy czekac az to naprawicie bo to jest fajny serw tylko trzeba kilka rzeczy naprawic..

Czekam na wypowiedz admina.

#2 2009-04-15 14:00:10

Administrator

Administrator

Punktów :   

Re: Serwer..

ShaDi napisał:

WItam!
Widze ze gm pracowal juz troche nad serwem bardzo mnie to cieszy,ale te CRC trzeba koniecznie cos z tym zrobic ,bo to ludzi odstrasza 3 moich kumpli przez te crc nie chce grac tu.. Gdybyscie naprawili te errory napewno wiecej ludzi by chcialo tu grac.Druga sprawa to vespery.. jak nie mozecie ich naprawic to usuncie je wcale i wstawicie wtedy gdy juz uda sie je wam naprawic..
Moje pytanie kiedy to naprawicie, bo nie wiem czy mam juz szukac nowego serwa czy czekac az to naprawicie bo to jest fajny serw tylko trzeba kilka rzeczy naprawic..

Czekam na wypowiedz admina.

po pierwsze nie mogę się uporać z tymi CRC i cały czas staram się to naprawić (nie mam takich błędów no może 2-3 na dzień)
po drugie
jeżeli chodzi o vespery to nie wiem dlaczego nie chcą przyjąć nowych statystyk, kiedyś były i działąły, teraz nie działają

A jeżeli chodzi o serwa to....chyba powstanie nowy serw, raty x30 +bufer, ale muszę to dopracować, żeby nie było znowu takich rzeczy jak teraz

#3 2009-04-15 14:10:22

ShaDi

Użytkownik

Punktów :   

Re: Serwer..

Konta i postacie beda przeniesione?

Ja CRC mam prawie ciagle nawet jak sobie stoje kolo Gm shopa grac sie tak nie da a pozatym to bardzo wkurzajace

Ostatnio edytowany przez ShaDi (2009-04-15 14:18:50)

Stopka forum

RSS