Lineage 2 Prix

#1 2009-04-02 18:06:44

HottSouce

Nowy użytkownik

Punktów :   

Sugestie

Wiem, wiem wiele pracy, nie wszystko naraz, wszystko po kolei, jak to trener naszej reprezentacji w piłce noznej mówi "kroku kroku" Ale do meritum, chodzi mi o jakies sugestie w zwiazku - z co by tu dozo nie mowic - fajnym nomen omen serwerem, chyba ten watek powinien byc zalozony przez administratora lub ktoregos z GMow, ale co mi szkodzi ich wyreczyc, a co se bede
Zakladam temacik bo sugestii zapewne mnóstwo, a mysle ze warto, od tak sie zapoznac z ciekawymi pomyslami innych graczy na serwerze.
Moze zaczne?
Mnie osobiscie przyszlo do glowy, aby RBs ktore daja repytacje dla klanu - nie pamietam ale chyba jest ich 7 - jak cos poprawcie, mialy rowny, dajmy na to 80 lvl by zylo sie lepiej chodzi o to ze postac z 85 lvlem moze bic RB o max 9lvl nizsze a co do klanu jest ich....... 1 ma 76 wiec ujdzie. Liczył bym tez na szybszy respawn moze tak 1-2h?
Co do pozostalych bossow tzw epic valakasy antharasy i inne baiumy rowniez mogly by miec rowny lvl tez 80, lecz to nie wszystko bo co za frajda bic te RB prawda? wiec tu nastepna sugestia jakis drop dac? scrolle GB czapeczki XD czy cos w tym stylu to juz zostawiam wyzszej instancji
Jest zapewne wiecej pomyslow ale juz czesc byla wymieniana w osobnych tematach a to buffer a to tattoos.
Takze licze na wyrozumialosc i nie zbeszczeszczenie tegoz to watku w stylu "co ty ku***a odp****asz" .
A noz widelec ktos cos wniesie i w jakiejsc tam przyszlosc nie dalekiej lub dalszej bedzi zrealizowane.

C. speed i Atk. speed sa ograniczone, casting wynosi 1999 a atak speed 1500, moze by tak wylaczyc ograniczenie? Bo tak to nie oplaca sie kupowac tych "custom skilli".
Evesion tez ma ograniczenie do 150.

To tyle pozdrawiam... i nie pkujcie mnie XD

Ostatnio edytowany przez HottSouce (2009-04-03 07:08:54)

Stopka forum

RSS