Lineage 2 Prix

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#16 2009-03-29 17:30:49

matanos

Nowy użytkownik

Punktów :   

Re: propozycja / zmiana enchantu .

kurw awidzisz przyjemnosc bicia rb's ktore daja Ci itemy, ktore mozesz kucpi w sklepie? idiota... skzoda czasu lloll

#17 2009-03-29 17:31:38

synyster

Nowy użytkownik

Punktów :   

Virus napisał:

Ehh teraz to lipa lepiej jest jak max wynosi +45 a safe 15 . Oni chcą po jednym dniu mieć wszystko na fula.Przecież przy takich ratach to nie problem i jeśli chce ktoś czegoś się dorobić niech troszkę po dropi BEAS w mos.

Zgadzam sie z virusem...

Tak trudno spedziec troche czasu w MoS ? nie rozumiem tego...
Ja i kilku innych gramy tu troche dluzej i musielismy troche spedziec czasu aby uzbierac na nasz sprzet...
Wbije jeden z drugim 2 godziny maja wszystko, pograja chwile i w tym samym dniu sie zmyja...
Jestem za enchantem 45 :s

A co do stack sub... sry, ale to poprostu durny pomysl. Jeżeli tak mialo by byc to mnie juz tu nie ma...

#18 2009-03-30 15:32:16

Virus

Nowy użytkownik

Punktów :   

Ehh dobra raty już zmienione niech będzie, trochę nie potrzebnie męczyłem się i zmarnowałem tyle enchantów ale to szczegół.Najgorszy dla mnie jest tu czas trwania skili(bufka) u wszystkich postaci jest to przesadzone np.glad czy tyrek 2min sonic barier nie za dużo? A pomyślał ktoś co bedzie na oli ? przecież glad/tyrek każda kolejna walka to kolejne dla nich punkty tak samo będzie na pvp:/A juz o destro i jego frenzy nie wspomne. No przyznaje to jest dopiero serw PVP tylko szanse nie są tu za bardzo wyrównane.Ja i tak nie zamierzam tu więcej się logować narazie wam i miłego grania.

#19 2009-03-30 16:12:41

Xian

Użytkownik

Punktów :   

Hmn ja bym proponowal safe +4 max +25 tak moim zdaniem jest najlepiej

Stopka forum

RSS