Virus napisał:
Ehh teraz to lipa lepiej jest jak max wynosi +45 a safe 15 . Oni chcą po jednym dniu mieć wszystko na fula.Przecież przy takich ratach to nie problem i jeśli chce ktoś czegoś się dorobić niech troszkę po dropi BEAS w mos.
Zgadzam sie z virusem...
Tak trudno spedziec troche czasu w MoS ? nie rozumiem tego...
Ja i kilku innych gramy tu troche dluzej i musielismy troche spedziec czasu aby uzbierac na nasz sprzet...
Wbije jeden z drugim 2 godziny maja wszystko, pograja chwile i w tym samym dniu sie zmyja...
Jestem za enchantem 45 :s
A co do stack sub... sry, ale to poprostu durny pomysl. Jeżeli tak mialo by byc to mnie juz tu nie ma...
Ehh dobra raty już zmienione niech będzie, trochę nie potrzebnie męczyłem się i zmarnowałem tyle enchantów ale to szczegół.Najgorszy dla mnie jest tu czas trwania skili(bufka) u wszystkich postaci jest to przesadzone np.glad czy tyrek 2min sonic barier nie za dużo? A pomyślał ktoś co bedzie na oli ? przecież glad/tyrek każda kolejna walka to kolejne dla nich punkty tak samo będzie na pvp:/A juz o destro i jego frenzy nie wspomne. No przyznaje to jest dopiero serw PVP tylko szanse nie są tu za bardzo wyrównane.Ja i tak nie zamierzam tu więcej się logować narazie wam i miłego grania.